Back to All Events

Experience S-marketing

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Ontdek in één middag hoe je het meeste uit je Experience Marketing haalt. Leer onder leiding van Mike Stern (Lost Exhibitors) – van succesvolle collega’s & aan de hand van praktijkcases – hoe het nóg doeltreffender kan. Deelnemers kunnen meedoen aan een benchmark onder Nederlandse partijen die zich bezighouden met het organiseren van zakelijke evenementen. Leer hoe je evenementen commercieel beter neerzet (vandaar de s van sales voor smarketing) & hoe je jouw doelgroep beter aanspreekt. Na afloop krijgen deelnemers een rapport toegestuurd. Deelname is kosteloos, op basis van beschikbaarheid. Netwerkborrel is inbegrepen.

Earlier Event: 18 November
PAN Kunstbeurs
Later Event: 22 November
Kunstontmoetingen PAN & Afterparty