Back to All Events

Tokyo Groove Connection

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

一期一会

“One life, one encounter.”

Tokyo & Amsterdam zijn twee drukke hoofdsteden met een laaiend nachtleven. Beide plaatsen hebben hun geheime hoekjes, waar het feest nooit stopt & de zon nooit onder lijkt te gaan. Beide steden worden ook geroemd om hun – muzikale – smaak. De hoogste tijd om platenselectors van beide kanten van de aardkloot bij elkaar te gooien in een cocktail van funk, disco, house, techno & een flinke scheut sake. Jama vertegenwoordigt de lokale scene, samen met Italiaans-Amsterdamse DJ 1979 & Japanner in Nederland Tsubasu Matsui. Tokyo bij nacht wordt belichaamd door Maream, resident van de legendarische club Womb. Meer namen volgen…

Earlier Event: 8 December
HOUSE FOR ALL
Later Event: 15 December
Pjotr Speelt Blueprints