Back to All Events

Startup Buddy Event

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Een succesvolle onderneming komt niet zomaar uit de lucht vallen – helemaal niet als je net onderdak vindt in een vreemd land. Startup Buddy Amsterdam is een nieuw project dat gevestigde ondernemers linkt aan startups van pas gearriveerde vluchtelingen/statushouders. Het is een beproefde formule. De vorige editie heeft 30 succesvolle samenwerkingen voortgebracht, gematcht dankzij ‘Eigen Werk’ van de Gemeente Amsterdam. Hoe zou jij het vinden om iemand te verwelkomen & hogerop te helpen, door jouw kennis & ervaring te delen? En als je toch bezig bent, zelf geïnspireerd te raken door hun ambitie en energie?  

Earlier Event: 15 December
Pjotr Speelt Blueprints
Later Event: 20 December
Night At The Museum