Back to All Events

Holiday Drinks

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Last Christmas, we gave you our heart, and the very next day... Tja, we weten allemaal wat er de volgende dag gebeurde, als we nou ook nog wisten hoe we die avond thuis waren gekomen? Dit jaar doen we er nog een tandje bovenop, dus breng vooral je A-Game. Het is onze laatste samenkomst van 2018, voordat we ons terugtrekken met vrienden & familie. & we moeten iedereen erbij hebben, want we gaan een circus van geluiden bouwen met iedereen in de ruimte. Er is een duizelingwekkende jamsessie, & als je te verlegen bent om een instrument te pakken, zing of klap je maar mee. Als we hard genoeg ons best doen, komen de Christmas ghosts van past, present & future misschien nog wel langs voor een slammertje of twee.

Earlier Event: 20 December
Night At The Museum
Later Event: 22 December
A'DAM+Eve