Back to All Events

6 Steps In Becomming Unstoppable

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein 3 Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

Voel jij je ooit onzeker, incompetent of verre van uitzonderlijk? Nou, zo voelen we ons allemaal wel eens. Dat komt omdat we ons laten kisten door negatieve gedachtenpatronen & innerlijke blokkades. Ines Gaston is een psychologe die alles weet over onze mindset, & hoe we die voor ons karretje kunnen spannen – in plaats van tegen ons te laten werken. Haar masterclass leert ons doemdenkers een lesje over Mind, Brain & Self. Haar persoonlijke ervaringen plaveien de weg voorwaarts, zodat wij kunnen opbloeien, & onze bedrijven ook. De pragmatische & praktische aanpak van Ines, & de energie & wetenschappelijke insteek van haar talks maken haar een gevierd spreker in binnen- en buitenland. In zes fundamenten leert ze ons unstoppable te worden, zodat we het leven & bedrijf kunnen leiden dat we voor ogen hebben.

Earlier Event: 6 December
Une Nuit Avec Bobbi
Later Event: 7 December
ADHD #3