Back to All Events

ADHD #3


  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Einstein, Galileo, Mozart, Da Vinci… Wij zien ze misschien als genieën, maar hun moeders zagen ze hoogstwaarschijnlijk als onhandelbaar. Tegenwoordig zouden we hen de diagnose ADHD geven, met een dagelijkse dosis Ritalin. Wat was er dan van hun genialiteit terecht gekomen? Tijd om de aandachtsstoornis te vieren die de creatieve industrie domineert. Tijd voor deel drie van ADHD – een avond volgepropt met zoveel verschillende genres, mensen & dansmoves, dat onze hersenen op tilt slaan en onze voeten mysterieuze stappen maken. Dit hyperfeestje wordt gehost door members Boris Veldhuijzen van Zanten (The Next Web), Anne-Kaisa Faber (L'Oréal) & Annemarie Gerrevink (Pup Creative Agency). Zorg dat je batterij is opgeladen voordat je komt.

Earlier Event: 7 December
6 Steps In Becomming Unstoppable
Later Event: 8 December
HOUSE FOR ALL