Back to All Events

Fresh Fitness: Voeding

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

We kennen het allemaal: nadat we onszelf helemaal laveloos hebben gegeten, gedronken & geconsumeerd in december, komt in januari het berouw & de hunkering naar een gezond leven. Goede voornemens te over, maar hoe pak je zoiets aan? Laten we het eerst eens hebben over voeding: wat is ‘goede’ voeding voor jou? Wat moet je doen om weer slank en gezond te worden? Speciaal voor al die mensen van wie het deze maand een onsje minder mag zijn, hebben we een workshop die jou de tools geeft om te kijken welke voeding het beste bij je past. Niet iedereen is immers hetzelfde & er zijn meerdere wegen naar Rome.

Earlier Event: 11 January
Nieuwjaarsborrel: Aux tha Masterfader
Later Event: 23 January
ArtNight