Back to All Events

ArtNight

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

ArtNight is een geweldig idee, dat na Duitsland en Oostenrijk ook Nederland verovert. Het concept is simpel: een groep mensen die graag kunst zouden maken, wordt geholpen door een ervaren kunstenaar. Samen tekenen & schilderen ze hetzelfde onderwerp. In een paar uur tijd maak je niet alleen je eigen kunstwerk, maar ontmoet je ook andere schilderfreaks. Het thema van vanavond is David Bowie. Met zijn tientallen gezichten spreekt de iconische popster al decennia lang tot de verbeelding. Als je ‘many faces’ intikt op Google, is de allereerste suggestie ‘of David Bowie’ (echt waar!). Genoeg manieren dus om hem tot uiting te brengen. Je hebt geen kennis of ervaring nodig. Kunstenares Jalinka Gressmann laat stap voor stap zien hoe je tot het mooiste kunstwerk komt.

Earlier Event: 16 January
Fresh Fitness: Voeding
Later Event: 24 January
Speeddate 2.0