Back to All Events

A'DAM&Co. Live Sessies: The Muleskinners & Friends

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

Gaat er iets boven live-muziek? Wij vinden in ieder geval van niet. Want waar proef je de sfeer, ruik je het zweet & hoor je de muziek beter dan op 1 meter van de band? Daarom lanceert ADAM&Co. een nieuw concept: A'DAM&Co. Live Sessies. Elke laatste vrijdag van de maand nodigt A'DAM&Co haar fijnste muziek vrienden uit, zij zullen je voorzien van drie swingende live sets, gevuld met de lekkerste pop & soul. De eerste sessie zal worden gespeeld door the Muleskinners: Hans Brouwer, Marcel Peereboom Voller & Steve Johnsen, vergezeld door verschillende gastmuzikanten, zangers & zangeressen.

Earlier Event: 24 January
Speeddate 2.0
Later Event: 30 January
30 Jaar Dutch Dance (Deel 1)