Back to All Events

Een middag met Stijn Bruers

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

‘Uit onderzoek blijkt dat de verdeling van de impact per euro die naar goede doelen gaat heel scheef is. Dat is alsof de meeste mensen dwergen zijn & er een paar gigantische reuzen rondlopen die honderd keer groter zijn.’ - Stijn Bruers.

Filantropie met een grote impact is helaas niet vanzelfsprekend. Als je echt een verschil wilt maken in de wereld, moet je weten of je de juiste doelen ondersteunt. Maar hoe herken je die? Moraalfilosoof en auteur van ‘Beter Worden In Goed Doen’ Stijn Bruers leert ons denkwijzen om de dwergen van de reuzen te onderscheiden. Hij pleit voor een nieuwe manier van kijken naar geven: kritisch als een wetenschapper, rationeel als een consument & resultaatgericht als een investeerder.

Earlier Event: 30 January
30 Jaar Dutch Dance (Deel 1)
Later Event: 6 February
Artnight