Back to All Events

A'DAM's Eve invites Bas White

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

Je weekend barst los bij A’DAM’s Eve. Iedere editie is er een glansrol weggelegd voor elektronisch muziektalent waar wij vurig in geloven. Vanavond is dat Bas White. Met zijn music consultancy helpt hij anderen de juiste muziek te kiezen. Maar in de DJ booth komt de ruim vijftien jaar ervaring pas echt tot zijn recht. Dat Bas een groot deel van het jaar kantoor houdt op Ibiza, hoor je wel terug in zijn meeslepende DJ-sets. De warme, dromerige klanken van zijn melodieuze house voeren je zo mee naar een zomerse nacht op de Balearen. En dat op 18 hoog in het ijskoude Amsterdam – dan ben je een vakman. 

Earlier Event: 13 February
Ajax - Real Madrid (Champions League)
Later Event: 21 February
Your Dream Exit