Back to All Events

Your Dream Exit

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

Hartstikke mooi, een succesvolle startup beginnen & laten doorgroeien tot een goedlopend bedrijf. Maar over de juiste exit strategie hoor je nooit iemand, terwijl dit nou juist zo’n cruciaal onderdeel is van je bedrijfsstrategie. Of wilde je soms tot in de eeuwigheid directeur blijven? Om jezelf later kopzorgen te besparen, leert Martijn van der Hoeden je nu vast hoe je de marktwaarde van je bedrijf optimaliseert & hoe kopers jouw bedrijf straks evalueren. Twee jaar geleden verkocht hij zijn in 1990 opgerichte softwarebedrijf, waarna hij nog een jaar aanbleef om de merger succesvol te laten verlopen. Daarna richtte hij No Monkey Business op, een strategische consultancy om business performance mee te optimaliseren. Martijn ontwikkelde een vierstappenplan, waarmee ook jij jouw dream exit kunt uitstippelen.

Earlier Event: 15 February
A'DAM's Eve invites Bas White
Later Event: 22 February
A'DAM&Co. Live Sessions