Back to All Events

Spreken als een baas

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

Je staat er niet vaak bij stil, maar spreken in het openbaar doe je aan de lopende band. Niet per se met een keynote voor duizend man, maar wel in vergaderingen, kleine voordrachten, voorstelrondjes & digitale presentaties. Daarom is het slim om een paar basisprincipes te kennen, waarmee je ieder publiek kan charmeren, biologeren & motiveren. Tijdens deze workshop duiken we in eeuwenoude storytelling technieken – van redevoering bij de oude Grieken tot verhaallijnen in Disney & Pixar films. Verwacht geen college, maar een hands on praktijkervaring, waarin jij jouw verworven vaardigheden direct kunt toepassen. Er wordt wel eens geroepen dat vertellen een kunst is. Wij zien het liever als een ambacht; een ambacht dat zelfs de meest onervaren spreker kan meesteren.

Earlier Event: 22 February
A'DAM&Co. Live Sessions
Later Event: 28 February
Space Beers: Maurice Schutte