Back to All Events

Artnight

  • A'DAM&Co. Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

ArtNight is een geweldig idee, dat na Duitsland en Oostenrijk ook Nederland verovert. Het concept is simpel: een groep schilderaspiranten wordt geholpen door een ervaren kunstenaar. In een paar uur tijd maak je niet alleen je eigen creatie, maar ontmoet je ook andere schilderfreaks. Het thema van deze avond is simpel: de skyline van Amsterdam. Geef maar toe… ook jij hebt wel eens op de 18e zitten mijmeren, dromend over een baret op je kop, een ezel voor je neus & een wit canvas tegenover je om dat vergezicht op strijken. Kunstenares Jalinka Gressmann helpt je met die droom. & wie weet ontmoet je nog leuke medeschilders ook.  

Earlier Event: 31 January
Een middag met Stijn Bruers
Later Event: 8 February
HOUSE FOR ALL