Back to All Events

HOUSE FOR ALL

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Ze hebben het altijd wel over vroeger, maar tegenwoordig is vroeger nog veel beter. Een avond vol flashbacks & herinneringen uit de RoXY, iT & Chemistry, aangevuld met onvervalste warehouseklappers. Kun jij je de zinderende nineties nog herinneren? Of wil je terug naar die avonden gekluisterd aan de radio, te jong om zelf de clubs in te duiken? Eric Fender, Leo van der Weijden, Bart Hendrix & Thomas Robson brengen het medicijn voor al jouw nostalgische aandoeningen. Deze doorgewinterde jocks nemen je mee tot ver over de grenzen, met house uit Italië, Engeland & Noord-Amerika. Zoals altijd staat de bakermat centraal: Motor City, Windy City & The Big Apple aka. Detroit, Chicago & New York City. House, gewoon uit je dak.

Earlier Event: 6 February
Artnight
Later Event: 13 February
Ajax - Real Madrid (Champions League)