Back to All Events

A'DAM&Co. Live Sessions: Koen & Quinten

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Live optredens, wij krijgen er geen genoeg van. Waar voel je de kracht van de muziek nou beter dan op enkele meters van de band? Iedere maand laten we ons dan ook overladen met opzwepende klanken van de beste muzikanten in ons netwerk. Deze editie de beurt aan Koen & Quinten om een avondvullend programma te presenteren met hun muzikale vrienden. Je kent ze waarschijnlijk vooral als ondernemers van Thunderplugs, Eventfabriek & Knops, maar hun wortels liggen toch echt in de instrumenten. Lang voordat ze medebewoners werden van onze geliefde A’DAM, ontmoetten zij elkaar op het Conservatorium van Amsterdam. Een muzikale band zo diepgeworteld kan alleen maar vuurwerk geven op de planken. 

Earlier Event: 28 February
Space Beers: Maurice Schutte
Later Event: 5 March
Real Madrid - Ajax