Back to All Events

Gelukkig Maar - Moos Lamerus

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Geluk… Wat is dat nou precies? Wetenschappers breken er al jaren hun hoofd over. A’DAM member Moos Lamerus heeft er een schitterend boek over geschreven. In ‘Gelukkig maar’ biedt hij een nuchtere kijk op het onderwerp. Op lichtvoetige & onderhoudende wijze neemt hij je mee langs de wetenschappelijke bevindingen van de afgelopen decennia. Ontnuchterend, denk je misschien, om iets ongrijpbaars als geluk zo praktisch te ontleden. Niets is minder waar. ‘Gelukkig maar’ is een wervelend verhaal – het restultaat van jarenlang onderzoek – & wordt vanavond voor het eerst gepresenteerd aan het publiek. De talk tijdens deze lancering is in het Nederlands.

Earlier Event: 8 March
HOUSE FOR ALL
Later Event: 15 March
A'DAM's Eve - Bas White