Back to All Events

Tecni.Art L'Oréal

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Ben jij klaar voor een middag vol inspiratie & golvende lokken? Ontdek de wereld van de hairstyling met onder andere Tommy Hagen, die editorial looks gaat scheppen met het vernieuwde Tecni.Art, de stylingslijn van L’Oréal Professionel. Samen met andere haarstylisten deelt hij zijn expertise & creatieve brein met ons. Ervaar de metier van professionele hairstyling; van romantische updos & wavy bobs. Looks die rechtstreeks van de runway komen. Let op: A’DAM&Co. staat op deze maandag geheel in het teken van de haarverzorging. Er is plek aan de lange tafel, maar mocht je een rustige plek nodig hebben om te vergaderen, neem dan contact op. We reserveren graag een tafel voor je op één van de A’DAM&Co. work verdiepingen. Kun je meteen even spieken.

Earlier Event: 15 March
A'DAM's Eve - Bas White