Back to All Events

Hoe Verzinnen ze het? - Jaap Toorenaar

  • The Loft Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 Netherlands (map)

De meeste reclames zakken weg in het moeras van ons geheugen. Maar sommige campagnes kunnen miljoenen Nederlanders zich herinneren; ze maken deel uit van onze cultuur. Hoe worden zulke pakkende reclames & slogans verzonnen? Jaap Toorenaar – reclameman, bestseller-auteur & bedenker van slogans als ‘Een beter milieu begint bij jezelf’ – interviewde de bedenkers van onder andere ‘Melk de witte motor,’ de olifant van Rolo & de supermarktmanager van Albert Heijn. In zijn nieuwe boek ‘Hoe Verzinnen ze het’ vertellen ze openhartig over hun gepuzzel & gepieker & over de (dwaal)sporen die ze bewandelden om tot een memorabele slogan te komen. Het boek & de presentatie ervan zijn een aanrader voor iedereen die van succesvolle communicatie houdt. Eigenlijk voor iedereen die wel eens tv heeft gekeken.

Earlier Event: 18 March
Tecni.Art L'Oréal
Later Event: 21 March
Members Only Speeddate #3