Back to All Events

Artnight - David Bowie

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

De voorgaande edities van ArtNight waren geweldig, daarom op veler verzoek een spiksplinternieuwe editie. Het concept is simpel: een groep aspirant-schilders wordt geholpen door een ervaren kunstenaar. Samen tekenen & schilderen ze hetzelfde onderwerp. In een paar uur tijd maak je niet alleen je eigen kunstwerk, maar ontmoet je ook andere schilderfreaks. Het thema van vanavond is David Bowie. Met zijn tientallen gezichten spreekt deze iconische popster al decennia lang tot de verbeelding. Genoeg manieren om David tot uiting te brengen, Google hem maar eens. Je hebt geen kennis of ervaring nodig. Kunstenares Jalinka Gressmann laat stap voor stap zien hoe je tot het mooiste kunstwerk komt.  

Earlier Event: 5 March
Real Madrid - Ajax
Later Event: 8 March
HOUSE FOR ALL