Back to All Events

HOUSE FOR ALL

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

De 90’s waren in veel opzichten net de 60’s: als je er écht bij was, kun je het je niet meer herinneren. Gelukkig zijn Eric Fender & Leo van der Weijden er om die verloren jaren voor je op te rakelen met een avond vol flashbacks & herinneringen uit de RoXY, iT & Chemistry. Samen met de dansvloer zoeken zij de muzikale grenzen op. House uit Italië, Engeland & Noord-Amerika wordt zwierig aan elkaar gemixt. Als altijd staat bij House for All de elektronische muziek uit de bakermat centraal: Detroit, Chicago & New York, alias de mind, body & soul of house music. Als dat geen latertje wordt… 

Earlier Event: 6 March
Artnight - David Bowie
Later Event: 12 March
Gelukkig Maar - Moos Lamerus