Back to All Events

Origins Alignment

  • The Loft 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Van binnen naar buiten leven en ondernemen start door alignment met jezelf. Laat je deze avond verrassen door uiteenlopende klassieke en moderne (meditatie) oefeningen die je intuïtie, creativiteit, innerlijke rust en sensitiviteit verdiepen. Feit: Mediterende mensen zijn over het algemeen creatiever, meer gefocust & gelukkiger. Geen wonder dat succesvolle ondernemers, artiesten & wereldleiders steeds nu actief mediteren. Elke laatste woensdag van de maand komen we samen om te mediteren. Niets vaags en niets gecompliceerd. Origins brengt een bull-shit proof benadering tot het verdiepen van ‘awakening’ - direct toe te passen in jouw dagelijkse leven.

Earlier Event: 24 May
A'DAM's Eve x Lancering 'X'