Back to All Events

Jam.Electric

  • A'DAM&Co. 3 Overhoeksplein Amsterdam, NH, 1031 KS Netherlands (map)

Onze geliefde member & live electronische muzikant Spacetime beschrijft zijn nieuwe Jam.Electric als volgt: ‘Een platform voor synthese & de evolutie van nieuwe stromingen in electronische muziek; een live muzikale broedplaats die op jams gebaseerde instrumentale optredens verweefd met diepe, instinctieve electronische energie.’ Verwacht een avond vol sub bassen, atmosferische breaks, funky midtempo grooves en free form live jams. Alle instrumentalisten uit onze members club zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Jam.Electric zamelt bovendien geld in voor de Adam Tower Music School – dus je doet er niet alleen jezelf een plezier mee.

Earlier Event: 16 July
Frank McComb
Later Event: 25 July
Sunset set Bas White & Lemurian